Asso és Prestige  
  Minőség kompromisszumok nélkül - a legendás legelső

Főoldal  |   Hírek!  |   ASSO típusok   |   PRESTIGE típusok  |   Árlisták   |   Üzenet  |   Használt hajók   T

JOGI KIKÖTÉSEK ÉS FELTÉTELEK


1. A HONLAP HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELE, HOGY ELISMERIK ÉS EGYETÉRTENEK AZ ITT FELSOROLT SZABÁLYOKKAL ÉS FELTÉTELEKKEL. AMENNYIBEN EZZEL NEM ÉRTENEK EGYET, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJÁK EZT A HONLAPOT.

2. A honlap az Asso S.r.l. & Prestige S.r.l. és Csendes Imre szerzői jogvédelme alá tartozik, és részletei – nem kizárólagosan, de beleértendők a szövegek, képek, hang- vagy képfelvételek – nem használhatók semmilyen formában, semmilyen cél érdekében, kivéve, ha Csendes Imre írásbeli engedélyt ad. Anélkül, hogy az előbb említett jogainkról lemondanánk, személyes, házi, azaz nem kereskedelmi használatra a honlapon lévő eszközök egyetlen példányban letölthetők, feltéve, ha nem semmisítik meg, vagy nem módosítanak a szerzői jog, védjegy, illetve tulajdonosi megjegyzések tartalmán. Bármilyen módosítás, valamint a honlap anyagának bármilyen más célra való használata az Asso S.r.l. & Prestige S.r.l. és Csendes Imre jogi feltételeinek a megsértését jelenti.

3. Egyetértenek és elismerik, hogy a honlap használata mindenkinek a személyes felelőssége alá tartozik, és az előállításban, a gyártásban és a szállításban részt vevő felek egyike sem tehető felelőssé az esetlegesen bekövetkező közvetett vagy közvetlen, akár fenyítés közben kirótt károkért, veszteségekért vagy bármilyen más kiadásért (beleértve a jogi, a szakértői, vagy egyéb kiadások illetékeit), amelyek közvetve vagy közvetlenül felvetődhetnek a honlap használata, böngészése, bármilyen anyag, szövegrész, adat, audiovizuális kép letöltése során, beleértve, de nem korlátozva kizárólagosan a vírusok, üzemzavar, személyes tettek, illetve mulasztások, a számítógépes rendszer, telefonvonal, hardware, software vagy bármely program hibás működése, ugyanakkor a hálózati, illetve számítógépes továbbítás következtében létrejöhető hibák, mulasztások, késések következtében.

4. Annak ellenére, hogy a honlap által tartalmazott előírások, tulajdonságok, illusztrációk, felszerelések és információk állandó korszerűsítés alatt állnak, ugyanakkor az Asso S.r.l. & Prestige S.r.l. és Csendes Imre minden ésszerű erőfeszítést megtesz, hogy biztosítsa az adatok helyességét, a pontosság nem szavatolható, és az Asso S.r.l. & Prestige S.r.l. és Csendes Imre által a jótállás sem vállalható. A honlap tartalmazta összes anyag és információ bármilyen kifejtett vagy beleértett jótállás nélkül, „önmagában” áll az Ön rendelkezésére tartalmazva, de nem korlátozódva pusztán az eladhatóságban lévő jótállásra, illetve meghatározott célra, jogosultságra és a szabálytalanságmentes megfelelésre.

5. Egyetértenek és elismerik, hogy az Ön által bármilyen formában és cél érdekében a honlapra küldött anyag vagy információ nem kezelhető bizalmasként, illetve szabadalmazottként. Továbbá elismeri és egyetért azzal, hogy az Ön által az Asso S.r.l. & Prestige S.r.l.-hez és/vagy a Hanex Kft-hez és/vagy Csendes Imréhez küldött bármilyen ötlet, elképzelés, technika, eljárásmód, módszer, rendszer, tervrajz, tervezet, grafikon, vagy más anyag bármikor, bárhol, bármilyen cél érdekében felhasználható a Hanex Kft és Csendes Imre által.

6. A honlap használatával egyetért és beleegyezik abba, hogy a honlap tartalmazta bármely név, embléma és védjegy az Asso S.r.l. & Prestige S.r.l. és a Hanex Kft tulajdona, és előzetes egyeztetés nélkül semmilyen formában nem használható.

7. Habár a honlap kapcsolatba hozható más honlapokkal, az Asso S.r.l. & Prestige S.r.l. és a Hanex Kft sem közvetve, sem közvetlenül nem foglal magába jóváhagyást, társulást, védnökséget, hozzájárulást, vagy kapcsolatot a kérdéses honlappal, hacsak ez nincs kiemelten hangsúlyozva. A honlap használatával egyetért azzal, hogy az Asso S.r.l. & Prestige S.r.l. és a Hanex Kft nem vizsgálva fölül az összes kapcsolódó honlapot nem felelős azok tartalmáért. A bármely hasonló honlappal való kapcsolatteremtés mindenkinek saját felelőssége alá tartozik.

8. Az Asso S.r.l. & Prestige S.r.l. és Csendes Imre fenntartja a jogi szabályrendszer bármikor, bármilyen cél érdekében történő felülvizsgálásának jogát, ugyanakkor fenntartja a honlap tartalmazta bármilyen információ bejelentés vagy kötelezettség nélküli módosítási jogát, beleértve, de nem korlátozva kizárólagosan a színhasználatra, előírásokra, tartozékokra, modellekre, felszerelésekre, vagy más termékek és szolgáltatások tulajdonságaira. Amennyiben használja ezt a honlapot, elismeri és egyetért azzal, hogy ezek a módosítások korlátozhatják Önt. Javasoljuk, hogy időszakosan látogasson el honlapunkra, hogy áttekinthesse a feltételeket és szabályokat.

COPYRIGHT 2006 Asso S.r.l. & Prestige S.r.l. ALL RIGHTS RESERVED

COPYRIGHT 2004, 2013 Csendes Imre, Minden jog fenntartva.

Magyar web oldalakat Csendes Imre készítette az Asso S.r.l. & Prestige S.r.l. engedélyével és segítségével.

vissza

back

 

 Kapcsolat:   tel: (+36 1) 278-2756,   (+36 30) 9407-734   fax: (+36 1) 700-1001,         © 2006 ASSO S.r.l. & PRESTIGE S.r.l. & Csendes Imre

Jogi kikötések